Sık Sorulan Sorular

Ürünlerinizin tedavi edici özelliği var mı?
Ürünlerimizin Jinekomasti rahatsızlığını tedavi edici bir özelliği yoktur. Ürünlerimizin amacı göğüs bölgesinde düz bir görünüm sağlayarak Jinekomasti rahatsızlığı olanların hayatlarını kolaylaştırmaktır.
Tüm soruları gör

Haziran-Temmuz 2011 Yorum Yaz Jinekomasti Atleti Kazan Çekilişi

Haziran ve Temmuz aylarında web sitemize almış oldukları jinekomasti atletleriyle alakalı yorum yazan kullanıcılarımız arasında yapılan çekilişte Edirne, Keşan'dan R.B. aşağıdaki yorumuyla 43 nolu düzleştirici atleti kazandı.

Siz de alışverişiniz sonrası sipariş süreci ve ürüne ait yorumlarınızı paylaşarak her 60 günde bir yapılan çekilişlere katılabilir ve bedava jinekomasti atleti kazanabilirsiniz.

Ürün siparişimden 17 gün sonra bugün elime geçti. İnanılmaz bir atlet gögüs ve bel gölgesini acayip şekilde toparlıyor.Tşirt altından normal bir atletmiş gibi görünüyor. Ayrıca ürünle ilgili sorularım jinekomasti.com yetkileleri tarafından anında cevaplandırıldı. İyi ki bu ürünü almışım son derece memnun kaldım. Atletin bayagı bir sıkacağını ve rahatsızlık hissi uyandıracağını düşünüyordum ama hiçte öyle olmadı. Ürünü giymekten ziyade çıkarmakta zorlanılıyor çıkarırken başka birinin yardımına ihtiyaç duyabilirsiniz . Bu ürünü almakta tereddütleri olan arkadaşlar varsa kesinlikle tereddüt etmesinler son derece etkili bir atlet. Atleti giydikten sonra 2 tane sipariş etmediğime pişman oldum. R.B.

Yorumlar (0)add comment

Yorum yaz
daha küçük | daha büyük
 

busy