Sık Sorulan Sorular

Sipariş ettiğim ürünü değiştirebilir veya iade edebilir miyim?

 Alıcı ürünü teslim aldıktan sonraki 7 gün içerisinde ürünü iade edebilir veya başka bir ürünle değiştirebilir.

Ürünlerimiz paketi açıldıktan sonra hijyen nedeniyle sağlık açısından tehlike arzedebilen ürünler (kullanım esnasında vücudunuza temas eden iç çamaşır ürünleri) sınıfına girdiğinden paketi açılmış veya kullanılmış ürünlerin iade veya değişimi kabul edilmemektedir. İade veya değişim için geri gönderilen ürünün paketinin açılmış veya ürünün kullanılmış olduğunun tespit edilmesi durumunda Jinekomasti.com iade veya değişim talebini reddetme hakkını saklı tutmaktadır.

İade veya değişimlerde kargo ücreti alıcıya aittir.

Tüm soruları gör

Ağustos-Eylül 2011 Yorum Yaz Jinekomasti Atleti Kazan Çekilişi

Haziran ve Temmuz aylarında web sitemize almış oldukları jinekomasti atletleriyle alakalı yorum yazan kullanıcılarımız arasında yapılan çekilişte Ankara, Çankaya'dan S.B. aşağıdaki yorumuyla 43 nolu düzleştirici atleti kazandı.

Siz de alışverişiniz sonrası sipariş süreci ve ürüne ait yorumlarınızı paylaşarak her 60 günde bir yapılan çekilişlere katılabilir ve bedava jinekomasti atleti kazanabilirsiniz.

Merhaba ürün yaklaşık 15 gün içinde elime ulaştı. Ürünü ilk denedim ve aynaya baktığımda bu benim vücudum mu diye şaşırdım. Gerçekten çok güzel bir atlet. İlk kez internetten bir ürün aldım ve hiç bir sıkıntısı yok. Almak isteyip de tereddüte düşenler hiç düşünmeden alabilirler çok güvenilir bir firma. Atlet göğüsümle birlikte göbeğimi de kapattı. L beden giydiğim t-shirtler bol durmaya başladı. Atlet en ufak şekilde terletmiyor. Özel kumaşından olsa gerek vücudu da rahatsız etmiyor. Kısacası bir tane daha sipariş verecem.

Yorumlar (1)add comment
...
Bahadır Demircin , 1 February 2020

Merhabalar ben bu ürünü yaklaşık 20 gün boyu internetten bu siteden araştırdım ,alsammi almasammi diye karar veremedim,bide site güvenilir mi diye terettud ettim ama yorumlar bana yardımcı oldu uzun süren düşünme aşamasının ardından almaya karar verdim , havale ile ödeme yaptım ve ödeme yaptıktan 10 saat sonra falan mail geldi odemeniz alındı siparisiniz hazirlaniyo diye , ve tam bir hafta da kargo geldi PTT ile , ürünü denedim çok ama çok hoşuma gitti baya beğendim , gerçekten göğüslerin kötü goruntusunu kapatiyo ve sportif bir görüntü oluyo , jinekomasti sanki hiç yokmuş gibi bir görüntü ortaya çıktı ,verdiğim para helal olsun bunu yapanlarada çok teşekkür ederim ,ürün çok güzelmiş , bu yorumu benim gibi terettutde olanlar için yardımcı olmak maksatlı yazıyorum inanın hiç terettut etmeyin gönlünuz rahat olsun sizlerde çok beğeneceksiniz eminim :))



Yorum yaz
daha küçük | daha büyük
 

busy