Sık Sorulan Sorular

Sipariş ettiğim ürünü değiştirebilir veya iade edebilir miyim?

 Alıcı ürünü teslim aldıktan sonraki 7 gün içerisinde ürünü iade edebilir veya başka bir ürünle değiştirebilir.

Ürünlerimiz paketi açıldıktan sonra hijyen nedeniyle sağlık açısından tehlike arzedebilen ürünler (kullanım esnasında vücudunuza temas eden iç çamaşır ürünleri) sınıfına girdiğinden paketi açılmış veya kullanılmış ürünlerin iade veya değişimi kabul edilmemektedir. İade veya değişim için geri gönderilen ürünün paketinin açılmış veya ürünün kullanılmış olduğunun tespit edilmesi durumunda Jinekomasti.com iade veya değişim talebini reddetme hakkını saklı tutmaktadır.

İade veya değişimlerde kargo ücreti alıcıya aittir.

Tüm soruları gör

Mayıs-Ağustos 2013 Yorum Yaz Jinekomasti Atleti Kazan Çekiliş Sonucu

Mayıs-Ağustos aylarında web sitemize almış oldukları jinekomasti atletleriyle alakalı yorum yazan kullanıcılarımız arasında yapılan çekilişte Uşak'tan Gülay P. J73 Jinekomasti Atleti hakkındaki aşağıdaki yorumuyla J73 Jinekomasti Atleti kazandı.

Siz de alışverişiniz sonrası sipariş süreci ve ürüne ait yorumlarınızı paylaşarak çekilişlere katılabilir ve bedava jinekomasti atleti kazanabilirsiniz.

İnternetten ilk defa alışveriş edenlerdenim benimde şüphelerim vardı bir cesaretle sipariş verdim ücreti ödedim ve bekledim.. jinekomasti.com üzerinden sürekli takip ettim gönderdiğim mailler cevapsız kalmadı bu yüzden bi korkunuz olmasın.. 6 Temmuzda sipariş verdim 22 Temmuzda elime ulaştı.. Giymek hiç kolay olmadı ama şimdi memnunum çünkü tshirt giyiyorum :D Özgüvenim tazelendi diyebilirim :D Bu ürün bir harika... Jinekomasti.com ve Miraç Beye sonsuz teşekkürler..

Yorumlar (1)add comment
...
24.12.2013 , 24 December 2013

arkadaşlar bende jinekomasti mağduruyum ameliyat 18 yaşında olabiliyormuşuz bıktım artık millet hep benle dalga geçiyor siz anlamışınızdır bunun ne kadar kötü bişey olduğunu artık gerçektende milletin içine çıkamıyacağım intihar etmeye karar vermeyi düşünüyorum yemin ederimki.en nefret ettiğimde yaz aylarıdır jinekomasti hastaları bunu iyi bilirler yaz gelecek bize denize girmek haram tshırt giymek haram.



Yorum yaz
daha küçük | daha büyük
 

busy