Sık Sorulan Sorular

Ürünlerinizin kullanma/yıkama/kurutma talimatını nereden bulabilirim?
Ürünlerimizin ılık suda elde veya makinede yıkanması ve ipte kurutulması tavsiye edilir. 
Tüm soruları gör

Eylül 2014 Bedava Jinekomasti Atleti Çekiliş Sonucu

Ürün ve sipariş süreci hakkında yorum yazan son yirmi müşterimiz arasında yapılan çekilişte Erzurum'dan Onur H. Ç. J73 Jinekomasti Atleti hakkındaki aşağıdaki yorumuyla Jinekomasti Atleti kazandı.

Siz de alışverişiniz sonrası sipariş süreci ve ürüne ait yorumlarınızı paylaşarak çekilişe katılabilir ve bedava jinekomasti atleti kazanabilirsiniz. Çekiliş her yeni yirmi yeni yorum arasından yapılmaktadır.

Urun 15 gunde elime ulasti . aklima takan bir soru var . erzincandan geldi bu urun . Ne alaka anlamadim ? Ürüne gelecek olursak tek bir cümle kurayim 23 yasindayim . doğum günüm ürünü aldigim gündür .... :))). Ancak erken etkisini kaybedecek diye de korkuyorum

Yorumlar (2)add comment
...
mhmmt23 , 1 April 2015

Jinekomasti sorunuyla ugrasıryordum ve yıne t shirt ustu gomlek bakınıyordum birden bu siteye denk geldim ve girdim diger yorumları okudum ve cok etkilendim hayal edebiliyormusunuz artık t shirt rahatça giyebileceksiniz ve bayagı düsündüm ve karar verdim cevrenizdekilere ve ailenıze bıle danısmak istemezsınız hanıya iste birkac hafta para biriktirdim ve sıparişimi verdim ehip harika mesajlarınıza cevap veriyorlar heman helal olsun sıparişimn yolda şuan ve ben hem mutlu hemde bu yaz için alacagım yenı t shırtler icin heyecanlıyım bnce hiç dusunmeden spariş veriniz jinekomastı ekıbıne coooooookkk tesekkur ederm :)


...
icem , 8 October 2014

Tesadüfen bu siteye girdim.Ürün hakkında yazılanları tek tek okudum.Gördüm ki alanların hepsi hoşnut kalmış.Denemekde fayda var dedim ve siparişimi verdim.12 gün içinde kurban bayramı arife günü geldi.ancak dağıtım bayramdan sonraya kaldığı için bugün elime geçti.Hemen denedim.anlatılanların gerçekliğini gözümle görmüş oldum.O kadar çok memnun oldum ki anlatamam..Ve hemen ikinci siparişimi verdim.Emeği geçen herkeze çok teşekkür ediyorum.



Yorum yaz
daha küçük | daha büyük
 

busy