Sık Sorulan Sorular

Ürün bedenini nasıl seçmeliyim?

Doğru beden seçimini göğüs ölçünüzü alarak buna tekabul eden bedeni seçerek yapabilirsiniz. Göğüs ölçünüzü bir mezroyu koltuk altlarınızdan ve göğsünüzün üstünden geçirerek alabilirsiniz. Doğru ölçüyü bulmak için bu işlemi 3 kez tekrarlayıp bulduğunuz değerlerin ortalamasını alabilirsiniz. Ölçümün nasıl yapılacağı konusunda aşağıdaki resimden de faydalanabilirsiniz.

Tüm soruları gör

Jinekomasti Ameliyatlarında %14 Artış
American Plastik Cerrahlar Derneği’nin (ASPS) açıkladığı istatistiklere göre A.B.D.’de 2014 yılında yapılan Jinekomasti ameliyatlarında önceki yıla oranla %14 artış gerçekleşti. 2013 yılında 22 bin Jinekomasti ameliyatı gerçekleşirken bu sayı 2014’te 26 bine yükseldi. 2000 yılıyla karşılaştığında ise artış %29.

Jinekomasti ameliyatı %14 ile önceki yıla oranla en fazla artış gösteren altıncı estetik prosedürü oldu.

jinekomasti ameliyatı istatistikleri

Yine ASPS’in verilerine göre A.B.D.’de plastik cerrahların Jinekomasti ameliyatı için aldığı ortalama ücret $3333 olarak açıklandı.

jinekomasti ameliyatı ortalama ücret

Raporların orjinaline aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:
http://www.plasticsurgery.org/news/plastic-surgery-statistics/2014-statistics.html
Yorumlar (2)add comment
...
dogukan , 30 December 2016

Şuna bak ya normal insan olabilmek için para ödüyoruz sebebi ne bunun niye biz bu acıyı çekiyoruz niye böyle bi kusurumuz var neden diger insanlar hiçbir sıkıntısı olmadan spor yaparken ben gogsumu saklamak zorundayım neden onlar hiçbir sıkıntısız özgür davranıyorda ben 5 milyar verip özgür olucam neden abi


...
Twd33 , 21 November 2015

http://www.imgim.com/1794incix4584359.jpeg
Arkdslar göğsümdeki yağlanma için ne yapmalıyım 3 aydan beri spor yapıyorum sonuç bu




Yorum yaz
daha küçük | daha büyük
 

busy