Sık Sorulan Sorular

Ürünleriniz gerçekten işe yarıyor mu?
Ürünlerimiz 2008'den beri binlerce Jinekomasti hastası tarafından güvenle kullanılmaktadır. Kullanıcı yorumları bölümünde ürünlere ait detaylı değerlendirmeler bulabilirsiniz. Cevabını bulamadığınız sorularınızı her zaman iletişim sayfamızdan bize ulaştırabilirsiniz.
Tüm soruları gör

Ocak-Şubat 2012 Yorum Yaz Jinekomasti Atleti Kazan Çekiliş Sonucu

Ocak ve Şubat aylarında web sitemize almış oldukları jinekomasti atletleriyle alakalı yorum yazan kullanıcılarımız arasında yapılan çekilişte Mersin'den Z.K. J73 Jinekomasti Atleti hakkındaki aşağıdaki yorumuyla 43 nolu düzleştirici atleti kazandı.

Siz de alışverişiniz sonrası sipariş süreci ve ürüne ait yorumlarınızı paylaşarak her 2 ayda bir yapılan çekilişlere katılabilir ve bedava jinekomasti atleti kazanabilirsiniz.

Ürün 43 nolu ürün gibi iki haftada elime geçti.Daha önce 43 nolu ürünü almıştım ve sonuç muhteşemdi. Ama bu ürünün daha baskılı olduğunu öğrendim ve bu ürünü de denemek istedim.Ve denedim gerçekten beklediğim sonuç diğerinden de iyiydi.Jinekomastiniz daha ileri düzeydeyse bu ürünü tavsiye ediyorum.Çünkü üst bölgeleri tamamen bertaraf ediyor.Kimsenin aklında şüphe olmasın.Aklına takılan her soru veya sorun hemen cevap buluyor yetkililer tarafından size hemen yardımcı olunuyor.Jinekomasti.com a tşk ederim.Miraç beye ve Sami beye tşkler.2 atlet almıştım 2 atlet daha alacağım 73 nolu üründen yana tercihimi kullanmayı düşünüyorum.Çünkü bu sorun bende biraz daha ileri düzeyde.Ama bu sitede hastalık düzeyi ne olursa olsun az orta daha ileri düzey her seçeneğe göre atlet ve beden ölçüsü var bu da alışverişi daha kolay hale getiriyor.Parayı gereken hesaba yatırıp maille bildirdiğiniz an ürünüzü size ulaştırılmak için hazırlanıyor ve mutlaka size ulaşıyor buna zerre şüpheniz olmasın.Mutlaka yine sipariş vereceğim.Çünkü ameliyata imkanım yok.Dışarda rahat tişört giyebiliyorum özgüvenim yerine gelmişti.Bu atlet öyle bir sarıyor ki vucudunuzu sıkıyor ama hiç rahatsızlık vermiyor.Ayrıca bel ağrımıda toparladı daha dik duruyorum otururken ve hatta sokakta yürürken.İnsanların bakışlarına aldırmadan rahatça giyinip dolaşabiliyorum.Malzemeside çok sağlam yırtılma bozulma ya da herhangi bir sorun olmuyor.Bu siteyi keşfettiğim için mutluyum.Almayı düşünenler varsa vakit kaybetmeyin.Emin olun ikincisini sipariş vermeyi aklınızdan geçireceksiniz.

Yorumlar (0)add comment

Yorum yaz
daha küçük | daha büyük
 

busy