Sık Sorulan Sorular

Siparişimin ev/iş adresime gelmesini istemiyorum. Kargo şubesinden teslim alabilir miyim?
Teslimat adresi olarak PTT Kargo şubelerini verebilirsiniz. Size en yakın PTT Kargo şubesini PTT.gov.tr websitesinde 'En Yakın PTT' linki altında bulabilir ve teslimat adresi olarak verebilirsiniz. Göndereceğimiz takip koduyla siparişinizin takibini yaparak şubeye ulaştığında şubeden teslim alabilirsiniz. Şubeden şubeye değişmekle birlikte 3-4 gün içinde teslim alınmayan paketler PTT tarafından dağıtım merkezimizi geri gönderilebilir.
Tüm soruları gör

Mayıs 2014 Yorum Yaz Jinekomasti Atleti Kazan Çekiliş Sonucu

Mayıs 2014'te en son yirmi müşteri yorumu arasından yapılan çekilişle İzmir'den Gülser T. J73 Jinekomasti Atleti hakkındaki aşağıdaki yorumuyla Jinekomasti Atleti kazandı.

Siz de alışverişiniz sonrası sipariş süreci ve ürüne ait yorumlarınızı paylaşarak çekilişe katılabilir ve bedava jinekomasti atleti kazanabilirsiniz. Çekiliş her yeni yirmi yorum arasından yapılmaktadır.

Ürün 16 günde elime ulaştı ekip muhteşem ilgi süper daha ne olsun CEPSİZ GÖMLEK TİŞÖRT rahat rahat giyiyorum resmen kaslı gibi gözüküyorum duruşum değişti son kuruşuna kadar helal olsun param :):):)

Yorumlar (2)add comment
...
rambo , 15 August 2014

Merhaba ben J73 aldım,ürün elime geçti ilk giydiğimde hissettiklerim gerçekten mükemmeldi kendimi daha özgür daha özgüvenli ve daha mutlu hissettim artık dışarıya çıkarken ne giysem nasıl yapsam derdi yok elime para geçtikçe almayı düşünüyorum hersey için teşekkürler.


...
tamer35 , 26 May 2014

merhaba, ürün tam 20 günde elime ulaştı. Ürün elime ulaşır ulaşmaz denedim ve sonuç süperrrr :) tamamen dümdüz yapıyor ve göbek bölgesindeki fazlalıkları da toparlıyor. Ben J73 aldım çok memnunum tavsiye ederim arkadaşlar.



Yorum yaz
daha küçük | daha büyük
 

busy