Sık Sorulan Sorular

Ürünlerinizin normal atletlerden farkı nedir?
Ürünlerimizin normal atletlerden temel farkı üretildiği materyaldir. Jinekomasti rahatsızlığı olanlar için özel üretilen ürünlerimiz elastik yapısıyla göğüs bölgesine baskı uyguluyarak düz bir görünüm sağlar ve Jinekomasti rahatsızlığının sosyal ortalarda neden olduğu sorunları bertaraf eder. Hava alan yapısıyla terlemeyi de minimuma indirir.
Tüm soruları gör

Jinekomasti Ameliyatlarında %14 Artış
American Plastik Cerrahlar Derneği’nin (ASPS) açıkladığı istatistiklere göre A.B.D.’de 2014 yılında yapılan Jinekomasti ameliyatlarında önceki yıla oranla %14 artış gerçekleşti. 2013 yılında 22 bin Jinekomasti ameliyatı gerçekleşirken bu sayı 2014’te 26 bine yükseldi. 2000 yılıyla karşılaştığında ise artış %29.

Jinekomasti ameliyatı %14 ile önceki yıla oranla en fazla artış gösteren altıncı estetik prosedürü oldu.

jinekomasti ameliyatı istatistikleri

Yine ASPS’in verilerine göre A.B.D.’de plastik cerrahların Jinekomasti ameliyatı için aldığı ortalama ücret $3333 olarak açıklandı.

jinekomasti ameliyatı ortalama ücret

Raporların orjinaline aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:
http://www.plasticsurgery.org/news/plastic-surgery-statistics/2014-statistics.html
 
Jinekomasti Atleti Kullanıcı Fotoğrafları 2
Jinekomasti atletleri göğüs, karın ve sırt bölgelerine baskı uygulayarak daha düz bir görünüm kazanmanızı sağlar. Jinekomasti rahatsızlığı olanlar yanında değişik sebeplerle daha düz bir görünüm kazanmak isteyen bayanlar ve erkekler tarafından da kullanılmaktadır.

Aşağıda düzleştirici jinekomasti atletlerinin etkilerini gösteren kullanıcı fotoğraflarını bulabilirsiniz.

jinekomasti atleti kullanıcı fotoğrafı 1


jinekomasti atleti kullanıcı fotoğrafı 2


jinekomasti atleti kullanıcı fotoğrafı 3


jinekomasti atleti kullanıcı fotoğrafı 4


jinekomasti atleti kullanıcı fotoğrafı 5


Benzer içerik:
 
Jinekomasti Atleti Kullanıcı Fotoğrafları 3
Jinekomasti atleti kullanıcılarının fotoğraflarını paylaştığımız seriye devam ediyoruz.

Jinekomasti atletleri göğüs, karın ve sırt bölgelerine baskı uygulayarak daha düz bir görünüm kazanmanızı sağlar. Jinekomasti rahatsızlığı olanlar yanında değişik sebeplerle daha düz bir görünüm kazanmak isteyen bayanlar ve erkekler tarafından da kullanılmaktadır.

jinekomasti atleti kullanıcı fotoğrafı 1


jinekomasti atleti kullanıcı fotoğrafı 2


jinekomasti atleti kullanıcı fotoğrafı 3


jinekomasti atleti kullanıcı fotoğrafı 4


jinekomasti atleti kullanıcı fotoğrafı 5


jinekomasti atleti kullanıcı fotoğrafı 6


Benzer içerik:
 
Will Ferrell, Zach Galifianakis ve Jinekomasti
Aktör Will Ferrell ve Zach Galifianakis, Kampanya (The Campaign) adlı film röportajında mizahi bir şekilde jinekomasti rahatsızlığına dikkat çekiyor:

Videonun Türkçe çevirisini aşağıda bulabilirsiniz:



- tshirtunde bir leke var
- ter o
- Yeni filmde harika bir iş çıkarmışsınız. Çok komik. Gerçekten çok sevdim.
- (Jinekomastiyi kastederek) Benim gördüğümü sende görüyor musun?
(Sunucu ceketini çıkarıyor)
- Emin misin?
- Evet
- Favorin hangisi?… Filmin favori kısmın hangisi?
- Adamın eve girdiği ve hekesin hadi çık dışarı dediği sahne
- Gözler yukarı!
- Bir çeşit hormonal değişiklik mi geçiriyorsun?
- Estrojen hapı falan mı alıyorsun?
- Şirketimin softbbol takımına girmeye çalışıyordum ve steroid hapları almaya başladım.. ve hepsi tek bir bölgeye gitmeye başladı…
- Steroid olduğunu sandığın başka birşey almış olmayasın?
- Ne olduğunu bilmiyorum
- Sütyen ölçün ne a kap mı, b mi yoksa c mi?
- C kap. Bu konuyu gerçekten konuşmak istemiyorum.
- Hayır, konuşmak zorunda değiliz.
- Film hakkında konuşalım.
- Softbol takımına girebildin mi bari?
- Hayır
- İki softbol topunun nerede olduğunu merak ediyorlar mı?
- Bu hiç kibarca değil.
 
Eylül 2014 Bedava Jinekomasti Atleti Çekiliş Sonucu

Ürün ve sipariş süreci hakkında yorum yazan son yirmi müşterimiz arasında yapılan çekilişte Erzurum'dan Onur H. Ç. J73 Jinekomasti Atleti hakkındaki aşağıdaki yorumuyla Jinekomasti Atleti kazandı.

Siz de alışverişiniz sonrası sipariş süreci ve ürüne ait yorumlarınızı paylaşarak çekilişe katılabilir ve bedava jinekomasti atleti kazanabilirsiniz. Çekiliş her yeni yirmi yeni yorum arasından yapılmaktadır.

Urun 15 gunde elime ulasti . aklima takan bir soru var . erzincandan geldi bu urun . Ne alaka anlamadim ? Ürüne gelecek olursak tek bir cümle kurayim 23 yasindayim . doğum günüm ürünü aldigim gündür .... :))). Ancak erken etkisini kaybedecek diye de korkuyorum

 
Mayıs 2014 Yorum Yaz Jinekomasti Atleti Kazan Çekiliş Sonucu

Mayıs 2014'te en son yirmi müşteri yorumu arasından yapılan çekilişle İzmir'den Gülser T. J73 Jinekomasti Atleti hakkındaki aşağıdaki yorumuyla Jinekomasti Atleti kazandı.

Siz de alışverişiniz sonrası sipariş süreci ve ürüne ait yorumlarınızı paylaşarak çekilişe katılabilir ve bedava jinekomasti atleti kazanabilirsiniz. Çekiliş her yeni yirmi yorum arasından yapılmaktadır.

Ürün 16 günde elime ulaştı ekip muhteşem ilgi süper daha ne olsun CEPSİZ GÖMLEK TİŞÖRT rahat rahat giyiyorum resmen kaslı gibi gözüküyorum duruşum değişti son kuruşuna kadar helal olsun param :):):)

 
Mart-Nisan 2012 Yorum Yaz Jinekomasti Atleti Kazan Çekiliş Sonucu

Mart ve Nisan aylarında web sitemize almış oldukları jinekomasti atletleriyle alakalı yorum yazan kullanıcılarımız arasında yapılan çekilişte İstanbul'dan Ö.D. J73 Jinekomasti Atleti hakkındaki aşağıdaki yorumuyla J43 Jinekomasti Atleti kazandı.

Siz de alışverişiniz sonrası sipariş süreci ve ürüne ait yorumlarınızı paylaşarak her 2 ayda bir yapılan çekilişlere katılabilir ve bedava jinekomasti atleti kazanabilirsiniz.

öncelikle herkese merhaba  bu zamana kadar ilk kez internette yorum yapıyorum. Böyle bi ürün olamaz sihir gibi sanki arkadaslar. 73 nolu ürünü sipariş verdim 7 marta  bugün 22 mart sabah teslim aldım. 135 kiloyum xl ürün siz tahmin edin. Bu siteyi rasgele nette gezerken gördüm samimi olarak söylüyorum jinekomasti sorununuz varsa kesinlikle öneririm. Ben de sipariş verirken yorumları okurken içimden diyordumki ya firma kendi yazıyor yorumları ürün satmak için ama yinede sipariş verdim bu illetden kurtulmak için başka diyecek bişey yok tüm samimiyetimle öneririm arkadaşlar çok rahat ileri düzeydeyse benimgibi  73 nolu ürün eyvallah arkadaşlar

 
Mayıs-Ağustos 2013 Yorum Yaz Jinekomasti Atleti Kazan Çekiliş Sonucu

Mayıs-Ağustos aylarında web sitemize almış oldukları jinekomasti atletleriyle alakalı yorum yazan kullanıcılarımız arasında yapılan çekilişte Uşak'tan Gülay P. J73 Jinekomasti Atleti hakkındaki aşağıdaki yorumuyla J73 Jinekomasti Atleti kazandı.

Siz de alışverişiniz sonrası sipariş süreci ve ürüne ait yorumlarınızı paylaşarak çekilişlere katılabilir ve bedava jinekomasti atleti kazanabilirsiniz.

İnternetten ilk defa alışveriş edenlerdenim benimde şüphelerim vardı bir cesaretle sipariş verdim ücreti ödedim ve bekledim.. jinekomasti.com üzerinden sürekli takip ettim gönderdiğim mailler cevapsız kalmadı bu yüzden bi korkunuz olmasın.. 6 Temmuzda sipariş verdim 22 Temmuzda elime ulaştı.. Giymek hiç kolay olmadı ama şimdi memnunum çünkü tshirt giyiyorum :D Özgüvenim tazelendi diyebilirim :D Bu ürün bir harika... Jinekomasti.com ve Miraç Beye sonsuz teşekkürler..

 
Ocak-Şubat 2012 Yorum Yaz Jinekomasti Atleti Kazan Çekiliş Sonucu

Ocak ve Şubat aylarında web sitemize almış oldukları jinekomasti atletleriyle alakalı yorum yazan kullanıcılarımız arasında yapılan çekilişte Mersin'den Z.K. J73 Jinekomasti Atleti hakkındaki aşağıdaki yorumuyla 43 nolu düzleştirici atleti kazandı.

Siz de alışverişiniz sonrası sipariş süreci ve ürüne ait yorumlarınızı paylaşarak her 2 ayda bir yapılan çekilişlere katılabilir ve bedava jinekomasti atleti kazanabilirsiniz.

Ürün 43 nolu ürün gibi iki haftada elime geçti.Daha önce 43 nolu ürünü almıştım ve sonuç muhteşemdi. Ama bu ürünün daha baskılı olduğunu öğrendim ve bu ürünü de denemek istedim.Ve denedim gerçekten beklediğim sonuç diğerinden de iyiydi.Jinekomastiniz daha ileri düzeydeyse bu ürünü tavsiye ediyorum.Çünkü üst bölgeleri tamamen bertaraf ediyor.Kimsenin aklında şüphe olmasın.Aklına takılan her soru veya sorun hemen cevap buluyor yetkililer tarafından size hemen yardımcı olunuyor.Jinekomasti.com a tşk ederim.Miraç beye ve Sami beye tşkler.2 atlet almıştım 2 atlet daha alacağım 73 nolu üründen yana tercihimi kullanmayı düşünüyorum.Çünkü bu sorun bende biraz daha ileri düzeyde.Ama bu sitede hastalık düzeyi ne olursa olsun az orta daha ileri düzey her seçeneğe göre atlet ve beden ölçüsü var bu da alışverişi daha kolay hale getiriyor.Parayı gereken hesaba yatırıp maille bildirdiğiniz an ürünüzü size ulaştırılmak için hazırlanıyor ve mutlaka size ulaşıyor buna zerre şüpheniz olmasın.Mutlaka yine sipariş vereceğim.Çünkü ameliyata imkanım yok.Dışarda rahat tişört giyebiliyorum özgüvenim yerine gelmişti.Bu atlet öyle bir sarıyor ki vucudunuzu sıkıyor ama hiç rahatsızlık vermiyor.Ayrıca bel ağrımıda toparladı daha dik duruyorum otururken ve hatta sokakta yürürken.İnsanların bakışlarına aldırmadan rahatça giyinip dolaşabiliyorum.Malzemeside çok sağlam yırtılma bozulma ya da herhangi bir sorun olmuyor.Bu siteyi keşfettiğim için mutluyum.Almayı düşünenler varsa vakit kaybetmeyin.Emin olun ikincisini sipariş vermeyi aklınızdan geçireceksiniz.

 
Haziran-Temmuz 2011 Yorum Yaz Jinekomasti Atleti Kazan Çekilişi

Haziran ve Temmuz aylarında web sitemize almış oldukları jinekomasti atletleriyle alakalı yorum yazan kullanıcılarımız arasında yapılan çekilişte Edirne, Keşan'dan R.B. aşağıdaki yorumuyla 43 nolu düzleştirici atleti kazandı.

Siz de alışverişiniz sonrası sipariş süreci ve ürüne ait yorumlarınızı paylaşarak her 60 günde bir yapılan çekilişlere katılabilir ve bedava jinekomasti atleti kazanabilirsiniz.

Ürün siparişimden 17 gün sonra bugün elime geçti. İnanılmaz bir atlet gögüs ve bel gölgesini acayip şekilde toparlıyor.Tşirt altından normal bir atletmiş gibi görünüyor. Ayrıca ürünle ilgili sorularım jinekomasti.com yetkileleri tarafından anında cevaplandırıldı. İyi ki bu ürünü almışım son derece memnun kaldım. Atletin bayagı bir sıkacağını ve rahatsızlık hissi uyandıracağını düşünüyordum ama hiçte öyle olmadı. Ürünü giymekten ziyade çıkarmakta zorlanılıyor çıkarırken başka birinin yardımına ihtiyaç duyabilirsiniz . Bu ürünü almakta tereddütleri olan arkadaşlar varsa kesinlikle tereddüt etmesinler son derece etkili bir atlet. Atleti giydikten sonra 2 tane sipariş etmediğime pişman oldum. R.B.

 
<< Başlangıç < Önceki 1 2 Sonraki > Son >>

Sayfa 1 / 2